Siirry pääsisältöön

Ensimmäinen kirjoitus - Miten ja miksi kirjoitamme blogiamme


Kirjoitamme tekstit pääasiallisesti yhdessä, mutta vuorottelemme myös. Haluamme jakaa kokemuksiamme muille ja rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia asioita avoimin mielin sekä nauttimaan seksistä. Olemme monella tasolla mitattuna ”normaali” pariskunta. Meillä on lapsia ja olemme naimisissa, Onni käy töissä ja Stella on tällä hetkellä nuorimmaisen kanssa kotona. Ikää meillä on keskiarvolla mitattuna noin 30 vuotta. Tätäkin kirjoittaessa kävimme hakemassa pizzaa lähimmäisestä auki olevasta pizzeriasta.

Aluksi, kun tapasimme rakastelimme pitkään ja intiimisti toisiamme lähellä pitäen. Intiimiys ei edelleenkään ole kadonnut mihinkään, mutta olemme nyt reilu vuoden verran kokeilleet uusia tapoja nauttia seksistä. Näitä hyviä kokemuksia haluaisimme nyt jakaa myös muille.

 Oikeastaan kaikki alkoi puhumisesta. Kerroimme toisillemme mitä haluamme ja mistä haaveilemme. Aika näytti, että emme edes tienneet haaveilevamme sellaisista asioista mitä teemme nyt. Ajatuksemme ovat kuitenkin kohdanneet erinomaisesti ja kokeilun sekä jatkuvan kommunikoinnin kautta olemme saavuttaneet täysin uusia ulottovuuksia seksielämäämme.

No niin, ja sitten hieman konkretiaan. Halumme kohtaavat erinomaisesti ja olemme kiinni toisissamme aina, kun lapsiarki antaa siihen mahdollisuuden. Emme juurikaan katsele sarjoja tai kuluta sohvaa muulla tavoin kuin seksiä harrastamalla. Voisi sanoa, että arkeen kuuluu lähes päivittäinen seksin harrastaminen tavalla tai toisella. Ja tapojahan on lukuisia.

Olemme ottaneet myös lelut osaksi seksiämme ja nautimme todella siitä. Tykkäämme molemmat siitä, että toinen työntää dildoa takapuoleen ja antaa oraaliseksiä samalla. Stellalla oli vaikeuksia saada orgasmeja synnytyksen jälkeen, mutta erityisesti uusin hankintamme Satisfyer Pro 2 on tuonut helpotusta kyseiseen tilanteeseen, vaikka välillä Stella on orgasmeja saanutkin. Onnille otti hieman aluksi itsetunnon päälle, kun Stella ei samalla tavalla saanut orgasmeja hetkeen ja tilaamamme laite osoittautui arvattua tehokkaammaksi helpotuksen tuojaksi.

Mainitsimme, että myös Onni pitää dildosta takapuolessaan. Olemme molemmat vapautuneet toistemme seurassa suuresti. Miehen eturauhasen stimulointi on varmasti edelleen tabu Suomessa, mutta Onni on täysin sinut asian kanssa. Jossain vaiheessa tarkoituksena on kokeilla peggingiä - eli Stella pistää vyödildon päälle jolla penetroi Onnia takapuoleen.

Olemme siis aktiivisesti seksiä harrastava kokeilunhaluinen pariskunta, jolta ei luovuutta puutu.

 -Onni ja Stella

Kommentit